Alexander Aamodt
og Sigbjørn Dvergsnes
fra Aamodt Hus forteller

«Vi har en lang historie på Vedderheia, og blitt glad i området. Her har vi bygd masse boliger tidligere, og kjenner området godt - derfor var det enkelt å si ja til å satse videre her».

«Da vi kom hit første gang, så vi tidlig at hele Vedderheia hadde kvaliteter til å bli et fantastisk boligområde. Nærheten til naturen er noe som bare blir mer og mer populært – her bor man nærmest midt i den», forteller Alexander.


Og nå er det et helt nytt boligfelt?

«Ja, og med den fantastiske beliggenheten det får – høyt oppe og med vestvendt plassering har vi gitt det navnet Vedderlia. Her ligger tomtene utrolig fint til både solmessig og utsiktsmessig – man har faktisk sjøutsikt fra enkelte av tomtene.
Tomtene er effektivt utnyttet, og boligene tilpasset hver enkelt tomt», sier Sigbjørn.

Og hva kan du love de som har lyst å bo akkurat her?

«Her får du mye for pengene, og boligene er tegnet av noen av byens beste arkitekter. Disse passer for alle, enten du er på jakt etter din første enebolig, eller de som trenger en lettstelt og effektiv tomannsbolig med hage. Og om ikke lenge vil vi også tegne flere firemannsboliger til de som trenger mindre plass. Arkitektene har tegnet gode boliger som har fokus på funksjonalitet og design, innenfor gode økonomiske rammer. Samtidig er boligene fleksible med hensyn til tilvalg som hagestuen, garasjer eller alternative planløsninger.

I tillegg må vi få med at her får hele området et enhetlig uttrykk, som gjør at hele området henger godt sammen. Arkitektene har ikke bare tegnet boligene, men vært med i hele reguleringsprosessen. Dermed ligger alt til rette for at Vedderlia blir et flott sted å bo, i et allerede fantastisk nabolag», avslutter Alexander Aamodt og Sigbjørn Dvergsnes fra Aamodt Hus.